Pınar Altuğ'un Amuda Kalktığı Paylaşım Sosyal Medyada Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Pınar Altuğ, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda spor kombini ile amuda kalkarken, bu paylaşımı sosyal medyada olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Pınar Altuğ, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda spor kombini ile amuda kalkarken, bu paylaşımı sosyal medyada olay oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Pınar Altuğ, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda spor kombini ile amuda kalkarken, bu paylaşımı sosyal medyada olay oldu. 

 

Amuda kalktı!

 

2008 yılında nikah masasına oturduğu kendisinden 9 yaş küçük Yağmur Atacan ile mutlu bir evlilik sürdüren ve sosyal medyayı aktif kullanan Pınar Altuğ, son paylaşımıyla yıllara meydan okuduğunu gözler önüne serdi. 47 yaşındaki Pınar'ı görenler, "Şaka gibi bu şekilde fit ve genç kalabilmek. Helal olsun!" yorumunda bulundu. 2008 yılında nikah masasına oturduğu Yağmur Atacan ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü oyuncu Pınar Altuğ, Instagram'dan paylaştığı son fotoğrafta fit vücuduyla kendine hayran bıraktı. Instagram hesabınan yoga kampında çekilen fotoğraflarını paylaşan Pınar Altuğ, amuda kalktığı fotoğrafındaki fit vücuduyla herkesi kendine hayran bıraktı. 47 yaşındaki Altuğ'u görenler, ünlü ismi yorum yağmuruna tutarken, "Şaka gibi bu şekilde fit ve genç kalabilmek. Helal olsun!" yorumu dikkat çekti. Paylaşımına, "Kız arkadaşlar çok kıymetlidir. Hele onlarla anılar eklemek daha da kıymetli." notunu düşen Altuğ, kısa sürede gündeme oturdu.

 

İşte o paylaşım;

 

pinar altug un amuda kalktigi paylasim sosyal medyada gundem oldu