Pınar Altuğ Ve Yağmur Atacan Evliliklerinin 15. Yılını Kutladılar!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Yağmur Atacan ile eşi Pınar Altuğ Atacan evliliklerinin 15. yılını kutlarken, yaptıkları paylaşımlarda çarpıcı ifadeler kullandılar. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Yağmur Atacan ile eşi Pınar Altuğ Atacan evliliklerinin 15. yılını kutlarken, yaptıkları paylaşımlarda çarpıcı ifadeler kullandılar. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Yağmur Atacan ile eşi Pınar Altuğ Atacan evliliklerinin 15. yılını kutlarken, yaptıkları paylaşımlarda çarpıcı ifadeler kullandılar 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Pınar Altuğ Atacan ile evliliği için "Bizim icin 15 güne ayrılır dediler, 15 ay diye düzelttiler, 15 yıl oldu evleneli  15 ömür olsa inadımızdan değil sevgimizden mahçup ederiz. Bakıp şu resime, nasıl hak verilmez bana.  Neyse biz bir ufak kutlamaya kaçar.. 15th anniversary of marriage 12.04 " ifadelerini kullanan Yağmur Atacan sosyal medyada beğeni toplarken, eşi Pınar Altuğ Atacan ise evliliklerinin 15. yılı için "15 sene seninle bir ömür" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşımlar;

 

pinar altug ve yagmur atacan evliliklerinin 15. yilini kutladilar

 

pinar altug ve yagmur atacan evliliklerinin 15. yilini kutladilar