Pınar Altuğ Yüzünüz Şiş Aynayla Barışın Yorumuna Verdiği Yanıt İle Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Pınar Altuğ, Instagram sayfasından eşi Yağmur Atacan ile çekilmiş fotoğrafına gelen yüzünüz şiş aynayla barışın yorumuna verdiği yanıt ile olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Pınar Altuğ, Instagram sayfasından eşi Yağmur Atacan ile çekilmiş fotoğrafına gelen yüzünüz şiş aynayla barışın yorumuna verdiği yanıt ile olay oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Pınar Altuğ, Instagram sayfasından eşi Yağmur Atacan ile çekilmiş fotoğrafına gelen yüzünüz şiş aynayla barışın yorumuna verdiği yanıt ile olay oldu.

 

Aynayla barışığım zaten!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda bir takipçisinin "Eski halin daha güzel yüzündeki şişlikler çok kötü aynayla barış" şeklindeki yorumuna cevap veren Altuğ "Anlayamadım? aynayla barışığım zaten hatta fotoğraf da çekip paylaşıyorum gördüğünüz gibi?" ifadelerini kullanırken bu paylaşım sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

pinar altug dan takipcisinin aynayla baris sozlerine cevap verdi