Pınar Deniz'den Dikkat Çeken Kaan Urgancıoğlu Açıklaması! Kaan Benim İçin Çok Değerli!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Pınar Deniz, Cannes Film Festivali sonrası döndüğü İstanbul havalimanında objektiflere yakalandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Pınar Deniz, Cannes Film Festivali sonrası döndüğü İstanbul havalimanında objektiflere yakalandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Pınar Deniz, Cannes Film Festivali sonrası döndüğü İstanbul havalimanında objektiflere yakalandı. 

 

Kaan benim için çok değerli!

 

Hürriyet’ten Deniz Boy’un haberine göre; Cannes Film Festivali’ne katılan Pınar Deniz önceki gün İstanbul’a döndü. “Yargı” dizisinin yıldızı, İstanbul Havalimanı’nda görüntülendi. Ünlü oyuncu, “Rol arkadaşınız Kaan Urgancıoğlu sosyal medyada paylaştığınız fotoğrafa kalp emoji’si koyarak sevenlerinizi heyecanlandırdı. Neler söylemek istersiniz?” sorusuna şöyle yanıt verdi: “Kaan beni desteklemek için yaptı. Kendisi benim en büyük destekçim. Eğer o katılsaydı, ben de onu desteklemek için kalp emoji’si atardım. Hatta ‘seni seviyorum’ bile yazardım. 3 senedir beraber çalışıyoruz, arkadaşım, seviyorum tabii ki. İnsanlığını çok seviyorum, oyunculuğunu çok seviyorum. Kaan benim için çok değerli.”