Pınar Deniz'e Dünyaca Ünlü Platformdan Teklif! Anlaşmak Üzereler!

Pınar Deniz hangi platform ile anlaşmak üzere? Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisiyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Pınar Deniz performansıyla ünlü platformun dikkatini çekmeyi başardı. Peki Pınar Deniz hangi platform ile anlaşmak üzere? Cevaplar haberimizde..

 

Pınar Deniz hangi platform ile anlaşmak üzere? Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisiyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Pınar Deniz performansıyla ünlü platformun dikkatini çekmeyi başardı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Pınar Deniz performansıyla ünlü platformun dikkatini çekmeyi başardı. Peki Pınar Deniz hangi platform ile anlaşmak üzere? Cevaplar haberimizde..

 

Disney Plus'un radarında! 

 

Son dönemde yaptığı kültür sanat haberleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Pınar Deniz, Türkiye pazarına girmeye hazırlanan Disney Plus’ın da dikkatini çekti. Son gelen haberlere gör Pınar Deniz, ünlü platformla anlaşmak üzere…Öte yandan Disney Plus’ın Hande Erçel’le ve Elçin Sangu’yla da görüştüğü öğrenildi. 

 

pinar deniz disney plus un radarinda