Pınar Deniz İçine Hiçbir Şey Giymedi! Pozları Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Pınar Deniz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda içine hiçbir şey giymeyince sosyal medyanın en çok konuşulanlarından oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Pınar Deniz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda içine hiçbir şey giymeyince sosyal medyanın en çok konuşulanlarından oldu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Pınar Deniz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda içine hiçbir şey giymeyince sosyal medyanın en çok konuşulanlarından oldu. 

 

Montun içine birşey giymedi!

 

Sık sık partneri Kaan Urgancıoğlu ile yakıştırılan Pınar Deniz Yiğit Kirazcı ile ayrıldı. "Yargı" dizisinin 'Ceylin'i Pınar Deniz'in adı avukat Nail Gönenli ile anılsa da oyuncu, iddiaların gerçeği yansıtmadığını, işine konsantre olduğunu söyledi. Geçtiğimiz günlerde göbeğine kadar inen dekoltesiyle hayranlarını mest eden oyuncu sınırları zorladı. Yargı dizisindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren Pınar Deniz bu sefer montunun içinde hiçbir şey giymeden poz verince sosyal medyada olay oldu. 

 

pinar deniz icine birsey giymedi



Etiketler: