Pınar Deniz İle Yiğit Kirazcı Çiftinden Evlilik Açıklaması!

Son dönemde rol aldıkları Evlilik Hakkında Herşey ve Yargı dizileriyle reyting listelerinde üst sıralarda yer alan ünlü oyuncu çift Yiğit Kirazcı ve Pınar Deniz önceki gün bir oyun çıkışı objektiflere yakalanırlarken, evlilik hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundular. 

 

Son dönemde rol aldıkları Evlilik Hakkında Herşey ve Yargı dizileriyle reyting listelerinde üst sıralarda yer alan ünlü oyuncu çift Yiğit Kirazcı ve Pınar Deniz önceki gün bir oyun çıkışı objektiflere yakalanırlarken, evlilik hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundular. Son dönemde yaptıkları açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu çift Yiğit Kirazcı ve Pınar Deniz önceki gün bir oyun çıkışı objektiflere yakalanırlarken, evlilik hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundular.

 

Aşkın Kıyameti' adlı dizide birlikte rol aldıktan sonra sürpriz bir şekilde aşk yaşamaya başlayan Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı, önceki akşam Afara - Bir Arabesk Müzikali çıkışı görüntülendi. Ünlü çiftin evlilik açıklaması olay oldu. Yargı dizisinde 'Ceylin' karakterine hayat veren Pınar Deniz, son dönemde adından sıkça söz ettiriyor. Sevgilisi Yiğit Kirazcı ile Afara - Bir Arabesk Müzikali'nde objektiflere takılan Deniz'in neşeli halleri dikkat çekti. Ünlü oyuncu, "Evlenmeyi düşünüyor musunuz?" sorusu karşısında kısa süreli şok yaşadı. Deniz, "Evlilik yok. Henüz erken" dedi. Yiğit Kirazcı ise, "Zaman gösterecek. Şu sıralar yoğun çalışıyoruz" şeklinde kaçamak cevap verdi.