Pinhani Grubu Üyeleri Konser Öncesi Seyyar Satıcı Kılığına Girdiler! Görenler Tanıyamadılar!

Küçükçiftlik Park'ta verdikleri konser öncesi sokakta seyyar satıcı kılığında satış yapan ünlü müzik grubu Pinhani sosyal medyada gündem oldu. 

 

Küçükçiftlik Park'ta verdikleri konser öncesi sokakta seyyar satıcı kılığında satış yapan ünlü müzik grubu Pinhani sosyal medyada gündem oldu. Küçükçiftlik Park'ta verdikleri konser öncesi sokakta seyyar satıcı kılığında satış yapan ünlü müzik grubu Pinhani sosyal medyada gündem oldu. 

 

pinhani grubu verdigi konser oncesi seyyar satici kiligina girdi gundem oldu

 

Seyyar satıcı kılığına girdiler!

 

OdaTV'de yer alan habere göre; 29 Eylül'de düzenlenen Pinhani konserinde, Pinhani grubu seyyar satıcı oldu. Konser öncesi Pinhani sanatçılarını kimse tanımaz iken satışların da iyi olmadığını söylediler. Pinhani bu anları bir klip ile kendi sosyal medyalarında yayınladı.

 

KüçükÇiftlik Park'ta 29 Eylül'de gerçekleşen konserde sahne alan Pinhani grubu, ilginç bir deneme yaparak konser öncesi saç bantları satışına girişti. Bu saç bantları üzerinde "Pinhani" yazılıydı ve hayranlara anı olarak sunuluyordu. Her biri 10-20 TL arasında değişen fiyatlarla satılan bu saç bantları, grup üyeleri tarafından etkinlik boyunca ziyaretçilere sunuldu. Ancak, ilginç bir şekilde, saç bandı satan Pinhani grubunu tanımayınca ve de ürünlerini almak istemeyen izleyiciler tarafından fazla ilgi görmeyince, ilginç bir deneyin parçası oldular. Konser sırasında sahnede, bu deneyi izleyicilere anlatan Pinhani'nin vokalisti Sinan Kaynakçı, ilginç anları paylaştı. Bu komik ve sıra dışı deneyim, sosyal medyada hızla yayıldı ve gündem oldu.



Etiketler: