Prens William Ve Kate Middleton'dan Geleneksel Noel Aile Fotoğrafı!

Galler Prensi William ile Galler Prensesi Kate Middleton'un geleneksel Noel aile fotoğrafı paylaşımı gelirken, paylaşım sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

 

NTV'de yer alan habere göre; Galler Prensi William ile Galler Prensesi Kate Middleton, her yıl gelenekselleşen Noel fotoğrafını paylaştı. Kraliyet ailesinin üyeleri, her yıl Noel zamanı bir kart çıkarıyor. O karta basılacak ale fotoğrafı da merakla bekleniyor. En çok ilgi gören ve heyecan uyandıran fotoğraf da Prens William ve Prenses Kate çiftinden geliyor. Bu yıl da gelenek değişmedi ve Galler Prensi ile Prensesi, üç çocuklarıyla birlikte mutlu aile pozunu paylaştı.

 

prens william ve kate middleton dan geleneksel noel paylasimi

Fotoğraf: @NTV - Instagram

 

Geleneksel Noel aile fotoğrafı paylaşımı!

 

10 yaşındaki Prens George, 8 yaşındaki Prenses Charlotte ve 5 yaşındaki Prens Louis'in portresi büyük ilgi gördü. Bebekliklerinden itibaren kameraların karşısında olan ve büyümelerine milyonlarca kişinin şahit olduğu kraliyet çocukları, son halleriyle Noel fotoğrafına yansıdı. Resmi bayram kartlarını süslemek için kullanılan Noel fotoğrafları, her yıl kraliyet ailesinin kıdemli üyeleri tarafından Noel kartlarına basılmak üzere yayınlanıyor. Prens William ve Prenses Kate Middleton'ın geçmiş yıllardaki Noel fotoğrafları da büyük ilgi görmüştü. Fotoğraflar, kraliyet çocuklarının zaman içindeki değişimini gözler önüne seriyor.