Prenses Banu'dan Olay Oryantal Didem Kınalı Yorumu! Gündem Oldu!

80'li yılların TRT yılbaşı özel programlarında danslarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanmış olan Prenses Banu, yaptığı açıklamada Star TV'de yayınlanan yılbaşı özel İbo Show programında oryantal Didem Kınalı'nın alay konusu olan kıyafeti hakkında olay açıklamalarda bulundu. Peki Prenses Banu Oryantal Didem Kınalı'nın kıyafeti hakkında neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

80'li yılların TRT yılbaşı özel programlarında danslarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanmış olan Prenses Banu, yaptığı açıklamada Star TV'de yayınlanan yılbaşı özel İbo Show programında oryantal Didem Kınalı'nın alay konusu olan kıyafeti hakkında olay açıklamalarda bulundu. Prenses Banu Oryantal Didem Kınalı'nın kıyafeti hakkında neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

 

 

 

Prenses Banu "Dansöz kapalıyken, konuk şarkıcıların memeleri açıktı!"

 

80'li yıllarda TRT'nin vazgeçilmezlerinden olan dansöz Prenses Banu, Yılbaşı akşamı Star Tv ekranlarında yayınlanan İbo Show'da oryantal Didem'in elbiseyle dans etmesini eleştirdi. Prenses Banu; "Artık televizyonda dansöz göbeği görmek yasak mı?" diye sordu.

 

prenses banu dan olay oryantal didem kinali aciklamasi

 

Magazinsortie.com Yayın Yönetmeni Olcay Ünal Sert'in haberine göre;

 

Prenses Banu; "Halkımızın ahlakı bozulmasın diye DANSÖZ DİDEM bütün vucudunu kapatan bir elbiseyle sanatını icra etti. Sadece yüzü ve elleri açıktı. Keşke başını da örtseydi. Dansöze bakarken görüntülenmek istemeyen, Bülent Serttaş'ın akibetine uğramaktan da korkan erkeklerin haline acıdım." açıklamasını yaptı.

 

"DANSÖZ KAPALIYKEN, ŞARKICILARIN MEMELERİ AÇIKTI"

 

"Artık televizyonda dansöz göbeği görmek yasak mı? Dansöz göbeği görmek ahlakı bozar mı? Günah mı ?" diye soran Prenses Banu, "Dansöz kapalıyken, konuk şarkıcıların memeleri açıktı!" yorumunu yaptı.

 

Prenses Banu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Eskiden Yılbaşı gecelerinde ulusça Dansöz izleme merakımızı Televizyona çıkan dansözle giderirdik. Yılbaşı gecesi televizyonun en büyük süksesi Dansöz olurdu. Halk bir yıl dansöz çıkmasını beklerdi. Yılbaşı gecesi hangi dansözün çıkacağı günlerce ülkenin gündemini oluştururdu." dedi.

 

"AH NEREDE O ESKİ YILBAŞI GECELERİ ?"

 

"Ah nerede o eski Yılbaşı geceleri?" diye soran Prenses Banu, dansöz Didem'i adeta topa tuttu. İsim vermeden Gülben Ergen ve İrem Derici'nin dekolte kostümünü de eleştiren Prenses Banu yorumları ile şaşırttı.

 

Prenses Banu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Halkımızın ahlakı bozulmasın diye DANSÖZ DİDEM dansöz kostümüyle değil, gırtlağına kadar kapalı, ayaklarına kadar uzun elbiseyle dans etti. Sadece elleri ve ayakları açıktı. Dansöz kapalıyken, konuk şarkıcıların memeleri açıktı!" yorumunu yaptı.

 

ESKİDEN HAKİKİ RAKKASELER VARDI

 

Didem'in elbiseyle dans etmesini eleştiren 80'li yılların ünlü oryantal sanatçısı Prenses Banu; "Artık televizyonda dansöz göbeği görmek yasak mı? Dansöz göbeği görmek ahlakı bozar mı? Günah mı ?" diye sordu.

 



Etiketler: