Prenses Kate Middleton'un Sağlık Durumuyla İlgili Son Bilgiler Uzmanları Kaygılandırıyor!

İngiltere Prensesi  Kate Middleton, kansere yakalandığının açıklanmasından bu yana tedavisini, gözden ırak bir yerde, Norfolk’taki rezidansında eşi ve çocuklarıyla birlikte sürdürüyor.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Ancak doktorlar ve tıp uzmanları sızan son bilgilerden yola çıkarak kaygılarını ifade ediyorlar. Örneğin, Belçika’nın önde gelen kanser uzmanlarından Bertrand Deckers şu değerlendirmeyi yapıyor:

 

“Prens  William’ın tüm resmi programlarını süresiz olarak  askıya alması pek hayra alamet değil. Prens’in sürekli eşinin yanında kalmak istemesi, Kate’in çok ama çok yorgun ve bitkin olduğuna işaret ediyor.”

 

Geçen hafta da bir başka uzman Fransız basınına yaptığı açıklamada “Karın ameliyatı ve onu izleyen önleyici kemoterapi, Prenses Kate’in ya yumurtalık ya da kolon kanserine yakalandığı sonucunu veriyor” demişti.

 

(Not: Sözkonusu uzmanın değerlendirmesini “FenoReporter” sitemizde haber olarak yayınladık.)

 

Aynı uzman şu yorumu da yaptı: “Sırrı gizleyebilmek için çok az konuşuyorlar, yakınlarına bile açıklamıyorlar. Örneğin, Prens Harry ve Megane , Kate’in hastalığını ancak resmi açıklamayla öğrendiler. Kate’in kardeşi James Middleton’un da haberi yoktu. Sadece Kate’in kızkardeşi Pippa hastalığı biliyordu.”

 

İngiliz kraliyet ailesi için 2024, kabus gibi bir yıl oldu. Önce Kral 3’üncü Charles’ın kansere yakalandığı açıklandı, ardından Prens William’ın eşi Prenses Kate Middleton’un kanser haberi geldi. Yukarda da belirttiğimiz gibi, Kate şimdi önleyici kemoterapi tedavisi görüyor.  “Çocuklarım George, Charlotte ve Louis’ye söylediğim gibi, iyiye gidiyorum. Her gün gücümü biraz daha fazla toparlıyorum ve iyileşmeme yarayacak şeylere odaklanıyorum” diyen Prenses Kate, hergün yüzlerce destek mesajı almaya devam ediyor.