Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan 7.6'lık İkinci Deprem İle İlgili Şoke Eden Açıklama! Olağanüstü Bir Durum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın Twitter sayfasından yaptığı açıklamada 7.7'lık Kahramanmaraş depreminin ardından 7.6'lık ikinci bir depremin olması ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın Twitter sayfasından yaptığı açıklamada 7.7'lık Kahramanmaraş depreminin ardından 7.6'lık ikinci bir depremin olması ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın Twitter sayfasından yaptığı açıklamada 7.7'lık Kahramanmaraş depreminin ardından 7.6'lık ikinci bir depremin olması ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda 7.7'lik depremin ardından gerçekleşen 7.6'lık ikinci Kahramanmaraş depremi için "M7,7'lik depremden sonra olan M7,6lık deprem irkitilmiş bir depremdir(induced earthquakes). Olağanüstü bir durum yaşanıyor. Tüm yeryüzünde böyle bir deprem işleyişi görülmedi. Tüm yer yukarıdaki kırıklar gıcırdıyor." ifadelerini kullanan Ercan sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

ovgun ahmet ercan dan ikinci deprem ile ilgili carpici aciklama