Psycnical Tülin Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Psycnical Tülin Kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Psycnical Tülin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Psycnical Tülin kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Psycnical Tülin Kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Psycnical Tülin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Psycnical Tülin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Psycnical Tülin kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

psycnical tulin kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

 

Psycnical Tülin kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Psycnical Tülin kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Psycnical Tülin 21 Ağustos tarihinde dünyaya gelmiştir. Yaşı tam bilinmese de 20'li yaşlarda olduğu tahmin edilmektedir. Yaşamını İstanbul'da sürdüren sosyal medya fenomeni Aslan burcudur. Tam bir moda tutkunu olan sosyal medya fenomeni giyim tarzıyla sosyal medyada hayranlarından yoğun övgü almaktadır. Yaptığı paylaşımlarda gözyüzüne bakmanın kendisini her zaman mutlu ettiğini söylemiştir. 

 

Yaz mevsimini çok seven sosyal medya fenomeni yaptığı paylaşımlarda profiline kış gelmesi için kar yağması gerektiğini belirtmiştir. Hayvansever kişiliği ile geniş kitlelerin övgüsünü kazanan sosyal medya fenomeni sık sık Jojo isimli köpeği ile paylaşımlar yapmaktadır. Çiçekleri sevdiğini söyleyen sosyal medya fenomeni en sevdiği çiçeğin papatya olduğunu belirtmiştir. Beyaz kombinleri çok sevdiğini dile getirmiştir. Arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sevmektedir. Sanata meraklı olan sosyal medya fenomeni sık sık sanat paylaşımları yapmaktadır. Spor tutkunu olan sosyal medya fenomeni düzenli olarak spor yapmaktadır. Hayatı hakkında titiz davranan sosyal medya fenomeninin özel hayatında biri olup olmadığı bilinmemektedir. Zaman zaman bowling oynamayı sevmektedir. Instagram'da bu yazı hazırlanırken pyscnical ismiyle paylaşımlarına devam eden sosyal medya fenomeninin 147K takipçisi bulurken dijital alandaki başarısını her geçen gün arttırmaktadır.