Pucca'nın Dubaili İş Adamı İddiası Sosyal Medyada Olay Oldu! Hangi Influencer Kabul Etti?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Pucca ya da gerçek ismiyle Selen Pınar Işık Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ortaya attığı iddia ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Pucca ya da gerçek ismiyle Selen Pınar Işık Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ortaya attığı iddia ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Pucca ya da gerçek ismiyle Selen Pınar Işık Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ortaya attığı iddia ile sosyal medyada gündem oldu.

 

Olay iddia!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Pucca ya da gerçek ismiyle Selen Pınar Işık Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ortaya attığı iddia ile sosyal medyada gündem oldu. Pucca' adıyla tanınan sosyal medya fenomeni ve yazar Selen Pınar Işık, gündem yaratan şok bir iddiada bulundu. Dubai'li iş adamlarının yeni hobisini paylaşan ve Türk bir influencer'ın bunu kabul ettiğini iddia eden Pucca, konu çok ses getirince paylaşımını kısa süre sonra kaldırdı.

 

İşte o paylaşım;

 

pucca nin dubaili is adami iddiasi sosyal medyada gundem oldu