Putin'e Psikopat Diyen Rus Manken Ölü Bulundu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ilgili yaptığı "Psikopat" açıklamasıyla geniş kitlelerin dikkatini çeken ünlü rus manken Gretta Vedler ölü bulundu.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ilgili yaptığı "Psikopat" açıklamasıyla geniş kitlelerin dikkatini çeken ünlü rus manken Gretta Vedler ölü bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ilgili yaptığı "Psikopat" açıklamasıyla geniş kitlelerin dikkatini çeken ünlü rus manken Gretta Vedler ölü bulundu. 

 

putin e psikopat diyen gretta vedler olu bulundu

 

Dünya şokta!

 

Putin'e psikopat diyen ünlü model bir bavula tıkılmış halde ölü bulundu. Ukrayna’ya girin emrini veren Rus lider Putin'e psikopat demesi ile dikkat çeken ünlü model Gretta Vedler'in cesedi bir valizin içine sıkıştırılmış halde bulundu. Rusya'nın batı kesiminde bulunan Lipetsk'te ikamet eden ve geçtiğimiz yıl sosyal medya hesabından Putin'e "Psikopat" demesiyle tanınan ünlü model Gretta Vedler, ormanlık alanda bavula tıkılı halde ölü bulundu. Olayla ilgili inceleme gerçekleştiren ekipler, genç modelin erkek arkadaşı Dmitry Korovin tarafından öldürüldüğünü belirledi.