Raif Akyüz Dünya Medyasına Açıldı! Türk Televizyonlarında Bir İlke İmza Attı!

Meltem TV ekranlarında son iki sezondur yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Raif Akyüz ile Sanatçı programının sunucusu Raif Akyüz yine bir ilke daha imza attı.

 

Haber:Efecin

 

Meltem TV ekranlarında son iki sezondur yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Raif Akyüz ile Sanatçı programının sunucusu Raif Akyüz yine bir ilke daha imza attı. Geçtiğimiz günlerde dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Silvio Simac'ı programına konuk ederek bir ilke imza atarken bu hafta sonu da dünyada büyük bir hayran kitlesi olan Güney Kore  popu yada bilinen adıyla K Pop gruplarından biri olan Trendz grubunu programında ağırladı.

 

raif akyuz dunya medyasina acildi turk televizyonlarinda bir ilk 1

 

Online olarak çekilen programda Güney Kore ile ülkemizde birçok etkinlik düzenleyen White Organizasyon şirketinin kurucusu Gülin Tarhan'da programda Raif Akyüz'e eşlik etti. Programda Trendz grubunun tüm üyeleri Türkiye ile ilgili duygularını dile getirirken, "Türkiye hakkında hep çok güzel şeyler duyuyoruz. Tatil için bir ara İzmir'e gelmeyi planlıyoruz. Ege'nin benzersiz olduğunu söylüyorlar." ifadelerini kullandılar. Program için aylardır White Organizasyon'un kurucusu Gülin Tarhan ve Proje Yöneticisi Seda Yıldırım ile aylardır görüştüklerini söyledi  ve Trendz Grubu Türk ekranlarında olmaktan dolayı büyük mutluluklar yaşadıklarını ifade ettiler.

 

raif akyuz dunya medyasina acildi turk televizyonlarinda bir ilk 2

 

Program sonrasında basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Raif Akyüz "Uzun yıllardır dostluk kurduğum Hollywood yıldızı Silvio Simac'ı konuk ettikten sonra bu kez de Trendz grubunu programımda konuk etmekten ve ülkemi tüm dünyaya duyurmaktan büyük bir gurur duyuyorum. Programın yayını sonrasında Güney Kore basını olmak üzere dünyanın seçkin haber portallarında ülkemden ve benden bahsedilmiş olmasından dolayı büyük bir gurur duyuyorum" diyerek duygularını ifade etti.

 

raif akyuz dunya medyasina acildi turk televizyonlarinda bir ilk 3

 

Hatırlanacağı üzere Raif Akyüz Meltem TV. ekranlarında yayınlanan programında Okay Temiz, Uğur Çavuşoğlu, Bennu Yıldırımlar, Erhan Yazıcıoğlu, Tayfun Sav, Yavuz Karakaş, Zihni Göktay gibi Türk sanat tarihine adını altın harflerle yazdırmış birçok ünlü ismi konuk ederek gündeme gelmişti