Rapçi Uzi Hakkında Ev Sahibinden Şoke Eden İddia! 4 Aylık Kirasını Ödemedi Evimi Dağıttı!

Son dönemde şarkılarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü rapçi Uzi hakkında ev sahibinden şoke eden bir iddia gelirken 4 aylık kirasını ödemeden kaçtığı ileri sürüldü. 

 

Son dönemde şarkılarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü rapçi Uzi hakkında ev sahibinden şoke eden bir iddia gelirken 4 aylık kirasını ödemeden kaçtığı ileri sürüldü. Son dönemde şarkılarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü rapçi Uzi hakkında ev sahibinden şoke eden bir iddia gelirken 4 aylık kirasını ödemeden kaçtığı ileri sürüldü. 

 

Rapçi Uzi'nin ev sahibi, şarkıcının 4 aylık kirayı ödemeden kaçtığını söyleyerek evin halini paylaşıp isyan etti. Son dönemin dikkat çeken rapçilerinden biri de Uzi, Aleyna Tilki ile olan ilişkisiyle daha da gündem olmuştu. 2022 yılında Türkiye'nin en çok dinlenen şarkıcılarından olan Uzi'nin ev sahibi, 4 aylık kirasını ödemediğini ve evi bu şekilde bırakıp kaçtığını iddia etti. Sahne ismi "Uzi" olan Utku Cihan Yalçınkaya'nın ev sahibi Elif Obdan, sosyal medyadan isyan etti. Ünlü rapçının prodüktörüne de ulaşamadıklarını söyleyen Obdan, şunları yazdı:

 

uzi nin ev sahibinden soke eden iddia 4 aylik kirasini odemedi

 

"Belki utanırlar!”

 

"2022 yılında TR’nin en çok dinlenen sanatçısı(!) Uzi’nin 4 aylık kirasını ödemeden kaçtığı ve çilingirle girebildiğimiz, Bomonti Anthill’deki dairemizin durumu. Muhatabımız olan prodüktörünün de sırra kadem basmış olması içler acısı. Belki utanırlar!” Uzi'den ise açıklama gecikmedi. Rapçi açıklamasında, "Temiz bıraktığım evi dağıtmaya çalışmışsınız o bile olmamış. Kontratım var evime nasıl izinsiz giriyorsun? Usulsüz yaptığın kira artışını susun diye ödediğim dekontlarıyla beraber bu görüntüleri yargıya taşıyalım o zaman?" dedi. Ev sahibi paylaşımdan sonra hesabını kapattı.



Etiketler: