Raşit Bağzıbağlı Bay Yanlış ve Yasak Elma Dizisi Oyuncularının Stillerini Yorumladı!

Youtube'da yayınladığı moda içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü moda tasarımcısı Raşit Bağzıbağlı, yayınladığı videosunda reyting rekorları kıran diziler Bay Yanlış ve Yasak Elma yapımlarındaki oyuncuların stillerini inceledi ve kim şık kim rüküş bunları belirledi. 

 

Youtube'da yayınladığı moda içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü moda tasarımcısı Raşit Bağzıbağlı, yayınladığı videosunda reyting rekorları kıran diziler Bay Yanlış ve Yasak Elma yapımlarındaki oyuncuların stillerini inceledi ve kim şık kim rüküş bunları belirledi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü moda tasarımcısı Raşit Bağzıbağlı, yayınladığı videosunda reyting rekorları kıran diziler Bay Yanlış ve Yasak Elma yapımlarındaki oyuncuların stillerini inceledi ve kim şık kim rüküş bunları belirledi. 

 

Yasak Elma ve Bay Yanlış dizisi oyuncularının stillerini nasıl buldu? 

 

Yayınladığı videosunda FOX TV'nin sevilen yapımları Yasak Elma ve Bay Yanlış dizilerindeki oyuncuların stillerini inceleyen ünlü moda tasarımcısı hangi oyuncuların şık ve rüküş olduklarını detaylarıyla anlattı. 

 

Ayrıntıları aşağıdan öğrenebilirsiniz.