Reha Özcan Ve Zafer Algöz'den Rıza Çalımbay'a Sivasspor Övgüsü!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Reha Özcan Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Sivasspor'un futboluna ve Rıza Çalımbay'a övgüler yağdırırken, Zafer Algöz yaptığı paylaşım ile Reha Özcan'a destek verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Reha Özcan Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Sivasspor'un futboluna ve Rıza Çalımbay'a övgüler yağdırırken, Zafer Algöz yaptığı paylaşım ile Reha Özcan'a destek verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Reha Özcan Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Sivasspor'un futboluna ve Rıza Çalımbay'a övgüler yağdırırken, Zafer Algöz yaptığı paylaşım ile Reha Özcan'a destek verdi. 

 

Bravo Rıza Çalımbay!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Reha Özcan Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Sivasspor'un futboluna ve Rıza Çalımbay'a övgüler yağdırırken, Zafer Algöz yaptığı paylaşım ile Reha Özcan'a destek verdi. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Sivasspor'un güzel futbolu için "Sivasspor ömürlük sözleşme yapmalı Rıza hocayla…" ifadelerini kullanan Özcan'a cevap veren Algöz "Mükemmel oynatıyor Sivassporu. Macta tempo düşürmeden cesur mücadele ediyorlar. Bravo Rıza Çalıbay" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;

 

reha ozcan ve zafer algoz den riza calimbay a ovgu