Remzi Özdemir Ve Evren Devrim Zelyut'tan Ürküten Dolar Tahmini!

Sosyal medyada yaptıkları dolar analizleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Yeniçağ yazarı Remzi Özdemir ile Evren Devrim Zelyut, yaptıkları açıklamada dolar ile ilgili ürküten tahminlerde bulundular. 

 

Sosyal medyada yaptıkları dolar analizleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Yeniçağ yazarı Remzi Özdemir ile Evren Devrim Zelyut, yaptıkları açıklamada dolar ile ilgili ürküten tahminlerde bulundular. Sosyal medyada yaptıkları dolar analizleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Yeniçağ yazarı Remzi Özdemir ile Evren Devrim Zelyut, yaptıkları açıklamada dolar ile ilgili ürküten tahminlerde bulundular. 

 

Karar gazetesinin haberine göre; Döviz kurunda yaşanan hareketlilik üzerine dolar hakkında açıklamalar gelmeye başlandı. Analistler tarafından gelen bilgilere göre doların artacağı konuşulurken 23 Eylül'ün kritik olduğu belirlendi. Fed toplantısı dört gözle beklenirken dolar kurunun geleceği nokta açıklandı. İşte, dolar hakkında merak edilenler haberimizde yer almaktadır

 

ABD'de gerçekleşecek olan Fed faiz toplantısında alınacak olan kararlar tüm ülkeyi yakından etkilenmektdir. Türkiye'de doların 18 üzerine çıkış yapmasıyla beraber akabinde neler olacağı merak edilmektedir. 20-21 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek olan Fed faiz karar toplantısı akşam 21.00'da gerçekleşecektir. Temmuz ayı faiz kararı toplantısında fonlama aiz aralığının yüzde 2,25 ve 2,50 aralığında yer almaktadır. İşte, doların geleceği nokta hakkında tüm detaylar...

 

Remzi Özdemir ve Evren Devrim Zelyut'dan Dolar Hakkında Tahmin

 

Ünlü ekonomistler Evren Devrim Zelyut ve Remzi Özdemir youtube üzerinde gerçekleşen programda katılmaları üzerine önemli açıklamalarda bulundu. İki ekonomistte 23 Eylül itibariyle doların üst seviyelerde olacağı belirtildi.

 

Zelyut yaptığı açıklamalarda ABD enflasyonlarının açıklanması üzerine dolar ve TL üzerinden farklılıkların yaşanacağına değindi. Enflasyon yüzde oranları 8.3 olarak gösterilirken ağustos ayında ise ABD tarafından beklenen oran ise 8.1 olarak açıklandı. Gelecek zamanlarda ABD, stratejik petrol rezervlerini yerine koyduğu takdirde fiyatlarda ise 100 doları ve üzerini göreceği belirtildi. Dolar endeksini ve tahvilleri bu da dönüp dolar /TL'yi vuracak. Eylül sonu toplantısı dolar için bir kırılma toplantısı olacaktır. FED faiz karar toplantısında 75 puan yerine 100 baz puan olarak artışın yaşanacağı ve salgın döneminin de basılan paralarından daha erkene çekilmesiyle hareketliliğin başlayacağı duyuruldu.

 

Remzi Özdemir ise katıldığı programda ABD'de iyileşme olmadığına değinirken aynı zamanda ise benzine indirim OPEC üstünden baskı ve rezervlerin olması gerektiği duyuruldu. ABD, dolar sopasına daha sıkı yönelecek. ABD kendisini kurtarmaya çalışacak ve faiz silahına yönelecek. 20 gün önce yüzde 30 ve 35 oranında faiz artışı beklenirken 100 baz puanlık faiz artışı için beklenti yüzde 8 olarak açıklandı. Fed ise 1 puanlık artışın gerçekleşeceği düşünülmektedir. Ekonomiler allak bullak olur. Borsalar allak bullak olur ve en önemlisi yerel para birimleri darmadağın olur. Türkiye, FED tarafını doğru okumuyor.



Etiketler: