Resul Dindar'dan Aşk Şarkısı! Doldum Dolana Kadar İle Geri Döndü!

Son dönemde yayınladığı şarkılarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden Resul Dindar yeni şarkısı "Doldum Dolana Kadar" ile yeniden sevenleriyle buluştu. 

 

Haber: Sedat Sarıkaya

 

Son dönemde yayınladığı şarkılarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden Resul Dindar yeni şarkısı "Doldum Dolana Kadar" ile yeniden sevenleriyle buluştu. Son dönemde yayınladığı şarkılarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden Resul Dindar yeni şarkısı "Doldum Dolana Kadar" ile yeniden sevenleriyle buluştu. 

 

resul dindar dan doldum dolana kadar sarkisi

 

Sahneleriyle ve yaptığı son çalışmalarıyla müzik piyasasında adından sıkça söz ettiren başarılı sanatçı Resul Dindar’dan yeni bir single daha geldi. Yapımcılığını Rd Müzik’in yaptığı, sözü müziği Mehmet Akyıldız’a ait olan “Doldum Dolana Kadar” adlı aşk şarkısı ilk günden itibaren dinleyici tarafından büyük beğeni topladı. Şarkının yayınlandığı sıralarda Avrupa turnesinde olan sanatçı yeni eserlerinin de müjdesini verdi.