Resul Dindar'dan Demet Akalın İle Tartışması İle İlgili Açıklama! Haberler Gerçeği Yansıtmıyor!

Sosyal medyada dün gece Artvin'de gerçekleşen konserde Demet Akalın ile yaşadığı gerilimle gündemde olan ünlü şarkıcı Resul Dindar Instagram sayfasının hikaye bölümünden yaptığı açıklamada dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada dün gece Artvin'de gerçekleşen konserde Demet Akalın ile yaşadığı gerilimle gündemde olan ünlü şarkıcı Resul Dindar Instagram sayfasının hikaye bölümünden yaptığı açıklamada dikkat çeken ifadeler kullandı. Sosyal medyada dün gece Artvin'de gerçekleşen konserde Demet Akalın ile yaşadığı gerilimle gündemde olan ünlü şarkıcı Resul Dindar Instagram sayfasının hikaye bölümünden yaptığı açıklamada dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

resul dindar dan demet akalin ile yasadigi tartisma ile ilgili aciklama

 

Olayın önü ve arkası var haberler gerçeği yansıtmıyor!

 

Instagram sayfasının hikaye bölümünden dün gece Artvin'de yaşanan gerilim ile ilgili konuşan ünlü şarkıcı Resul Dindar "Ben Karadeniz'in çocuğum. Böyle bir tartışma içinde olmak istemezdim. Ama bu olayın sırf haber değeri olsun diye videonun önünü arkasını keserek verilmesi üzücü. Bu olay sizin anladığınız gibi değil. Benden önceki grup geç kaldı. Bunlar bu tip organizasyonlarda olur. Benim ilk 20.20 olan sahne saatim sonrasında 21-23 arasına çekildi. Ben şarkımı söylerken sahnemi basarak bana küfürler, hakaretler hoş değil. Burada ama sanatçının da bir suçu yok. Organizasyon ben şarkımı söylerken elektriği kesip sahneden indireceklerini gerekirse zorla indireceklerini söylüyorlar. Arkada küfürler, kavga bunu konsere gelen arkadaşlar da görüyor. Belediyedeki arkadaşlar keşke çıkıp bir iki kelime konuşsalar. Onlar da gerçeği biliyorlar. Bu yaşadığımız olay hoş değil. Festivale gölge düşmesin. Güzel bir festival oldu. Sahne önündeki arkadaşlar çok iyiydi. Sahne arkasındaki arkadaşlar başarısızdı. Sahne arkasında yaşananlar sahne önüne taşınmış oldu. Burada benim de bir hatam kusurum oldu. Bu konuda herkesten özür dilerim ama bu olay üzerinden prim yapmak isteyenlere fırsat vermeyin. Bir hatam kusurum var ise affola. Herkesten özür diliyorum" ifadelerini kullanırken sosyal medyada gündem oldu.