Revna Sarıgül Kimdir? Nerelidir? Evli Mi?

Revna Sarıgül kimdir? Youtube'da yayınladığı sağlıklı yemek tarifleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Revna Sarıgül ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Revna Sarıgül kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Evli mi? Cevaplar haberimizde..

 

Revna Sarıgül kimdir? Youtube'da yayınladığı sağlıklı yemek tarifleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Revna Sarıgül ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Revna Sarıgül ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Revna Sarıgül kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Evli mi? Cevaplar haberimizde..

 

revna sarigul kimdir nerelidir evli mi

 

Revna Sarıgül kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Evli mi?

 

1995 İstanbul doğumlu olan Revna Nazlı Sarıgül, 2014-2017 yılları arasında King's College London Üniversitesi İşletme ve Ekonomi bölümünden yüksek dereceyle mezun oldu.Bu süreç içerisinde çocukluğundan beri ilgi duyduğu yemek ve ahçılık üzerine merakını geliştirdi ve dünyanın sayılı ahçılık okulları arasına giren Cordon Bleu London ve Leiths Cookery School’dan sertifikalar aldı. Bununla beraber sağlıklı beslenme ve sağlıklı yaşam üzerine eğitimler aldı. 2018 yılından beri kendi deneyimlerini ve tariflerini Instagram ve Youtube üzerinden paylaşıyor. Siyasetçi Mustafa Sarıgül’ün oğlu Ömer Sarıgül ile evli olan ünlü sosyal medya fenomeni yaptığı yayınlarla dijital ortamdaki başarısını her geçen gün arttırmaktadır. Babasının ismi Dursun’dur.