Reynmen ÇeÅŸme'de Ölümden Döndü!

Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla adından sık sık söz ettiren ünlü ÅŸarkıcı ve Youtuber Reynmen, sevgilisi Farah Zeynep Abdullah ile tatil yaptığı ÇeÅŸme'de jet skisi kazası yaparken ölümden döndü. 

 

Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla adından sık sık söz ettiren ünlü ÅŸarkıcı ve Youtuber Reynmen, sevgilisi Farah Zeynep Abdullah ile tatil yaptığı ÇeÅŸme'de jet skisi kazası yaparken ölümden döndü. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü ÅŸarkıcı ve Youtuber Reynmen, sevgilisi Farah Zeynep Abdullah ile tatil yaptığı ÇeÅŸme'de jet skisi kazası yaparken ölümden döndü.

 

Farah Zeynep Abdullah ile Çeşme'de tatil yapan Reynmen, jet ski ile kaza yaptı. Karşı taraftan gelen başka bir jet skiyle çarpışan Reynmen'in kafasına 8 dikiş atıldı. Apar topar hastaneye kaldırılan rapçiye sekiz dikiş atıldı. Reynmen, hastanede gördüğü tedavisinin ardından ise takipçilerine iyi olduğunun mesajını verdi. Erkek arkadaşının yaşadığı kazayla büyük bir korku yaşayan Farah Zeynep Abdullah ise bir an olsun sevgilisini yalnız bırakmadı. Reynmen'in sağlık durumunun iyi olmasının ardından çift, tatillerine kaldıkları yerden devam etti.

 



Etiketler: