Reynmen Emire Cansu Kurtaran İle Londra'da Görüntülendi! Hayranları Ortaya Çıkardı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Reynmen, eski Miss Turkey finalisti Emire Cansu Kurtaran ile Londra'da yakalanırken görüntüler sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Reynmen, eski Miss Turkey finalisti Emire Cansu Kurtaran ile Londra'da yakalanırken görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Reynmen, eski Miss Turkey finalisti Emire Cansu Kurtaran ile Londra'da yakalanırken görüntüler sosyal medyada gündem oldu. 

 

Samimi şekilde yakalandılar!

 

Son dönemde yayınladığı şarkılarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Reynmen, eski Miss Turkey finalistlerinden Emire Cansu Kurtaran ile Londra sokaklarında samimi şekilde hayranlarına yakalandılar. Reynmen'in hayranlarının cep telefonu kamerasıyla görüntüledikleri çiçeği burnunda çiftin samimi görüntüleri sosyal medyada gündem olurken, Emire Cansu Kurtaran'ın Londra'da üniversite eğitimine devam ettiği öğrenildi. 

 

İşte o görüntü;

 

reynmen ile emire cansu kurtaran londra da samimi sekilde goruntulendiler