Reynmen'in Beyni Nasıl Çalışıyor? Ruhi Çenet Anlamaya Çalıştı!

Youtube'da yayınladığı içeriklerle dikkat çekmeye devam eden ünlü sosyal medya fenomeni Ruhi Çenet, yayınladığı videosunda Reynmen olarak tanınan ünlü sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Yusuf Aktaş'ın beyninin nasıl çalıştığını anlamaya çalıştı. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle dikkat çekmeye devam eden ünlü sosyal medya fenomeni Ruhi Çenet, yayınladığı videosunda Reynmen olarak tanınan ünlü sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Yusuf Aktaş'ın beyninin nasıl çalıştığını anlamaya çalıştı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ruhi Çenet, yayınladığı videosunda Reynmen olarak tanınan ünlü sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Yusuf Aktaş'ın beyninin nasıl çalıştığını anlamaya çalıştı.

 

Yayınladığı videosunda Reynmen olarak tanınan ünlü sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Yusuf Aktaş'ın beyninin nasıl çalıştığını anlamaya çalışan ünlü sosyal medya fenomeni Reynmen'e 20 soru sordu 20 cevap aldı. Kısa sürede binlerce kez izlenen içeriğiyle Çenet sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.