Reynmen Medyada Kolyesiyle İlgili Çıkan Haberlere İsyan Etti! Bu Sondu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Reynmen, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada bugün medyada kolyesinin fiyatıyla ilgili çıkan haberlere isyan etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Reynmen, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada bugün medyada kolyesinin fiyatıyla ilgili çıkan haberlere isyan etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Reynmen, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada bugün medyada kolyesinin fiyatıyla ilgili çıkan haberlere isyan etti.

 

O paraya ev alınır!

 

Twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Örnek teşkil etme denemelerim bugün itibari ile son buldu, çünkü iyi ve güzel olmamız gerektiğini düşünen medyanın bahsettikleri iyiliği çoğaltmak yerine kolyeme verdiğimi sandıkları parayla ilgilendiklerini gördüm. vasatsınız. kolyeye de o kadar vermedim o paraya ev alınır amk. O yüzden alınıyo kolyeler arabalar çünkü insanlar onu nasıl aldığınızdan çok neden aldığınızla ve nasıl aldığınızla ilgileniyor ama bir sma hastası çocuk için yaptığınız bağış yayınını sallamıyor çünkü bir çocuğun hayatı asla 645 bin tl zannettikleri bir kolyeyle eş değer değil. Eğer hakkınızda konuşturmak istiyosanız onların sahip olamadığı şeylere sahip olmanız yeterli bu durumda sizi konuşurlar belki kötü konuşurlar ama bi şekilde konuşurlar çünkü onlarda yok. ne yok bide biliyo musunuz...beyin...Kızmıyorum bu arada farkında olduğunuz şeylere kızamazsınız eğer farkındaysanız sinirlenemezsiniz üzülürsünüz sadece o bazı şeylerin farkında olmanızı isteyen insanların aslında onların hiç olamamasına üzülürsünüz." ifadelerini kullanan Reynmen hakkında yapılan haberlere isyan etti. 

 

İşte o paylaşım; 

 

Reynmen Kolye isyan1

 

Reynmen Kolye isyan 2



Etiketler: