Rihanna Hamileyken Aldatıldı! Berna Laçin'den Olay Yorum!

Sosyal medyada Rihanna'nın hamileyken Asap tarafından aldatıldığı haberleri geniş kitlelerin dikkatini çekerken, aldatılma haberi Berna Laçin'in de sinirlerini bozdu. 

 

Sosyal medyada Rihanna'nın hamileyken Asap tarafından aldatıldığı haberleri geniş kitlelerin dikkatini çekerken, aldatılma haberi Berna Laçin'in de sinirlerini bozdu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Berna Laçin Rihanna'nın aldatılma haberiyle ilgili yorumu ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Bu da artık ayrı bir seviye şerefsizlik!

 

Sosyal medyada Rihanna'nın hamileyken Asap tarafından aldatıldığı haberleri geniş kitlelerin dikkatini çekerken, aldatılma haberi Berna Laçin'in de sinirlerini bozdu. Instagram'da Bikotbitisortmag'in yaptığı paylaşıma yorumda bulunan Laçin "“Rihanna’ya yapılır mı” demeyin arkadaşlar , sanki böyle bir meselede kadının suçu olabilirmiş gibi, hiçbir kadına yapılmaz. O erkeğin paçavralığı ile ilgili bir durum kadının muhteşemliği ya da eksikliği değil. Doğurdu doğuracak kadın ya bu da artık ayrı bir seviye şerefsizlik" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o yorum;

 

berna lacin den rihanna nin aldatilma haberine olay yorum