Rıza Kocaoğlu İle Selin Işık Bir Mekanda Görüntülendiler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde canlandırdığı karakterlerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, önceki gün sevgilisi Selin Işık ile bir mekanda görüntülendi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde canlandırdığı karakterlerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, önceki gün sevgilisi Selin Işık ile bir mekanda görüntülendi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, önceki gün sevgilisi Selin Işık ile bir mekanda görüntülendi. 

 

Gözlerini birbirlerinden alamadılar!

 

Posta gazetesinin haberine göre; Oyuncu Rıza Kocaoğlu (43) geçen martta kalbini meslektaşı Selin Işık’a (35) kaptırmıştı. İlişkilerini medyadan uzak yaşamaya çalışan sevgililer önceki akşam bir mekandaydı. Bir kafede oturan ikili, gözlerini birbirlerinden alamadı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ikiliden Rıza Kocaoğlu, sevgilisi Selin Işık ile karşılıklı oturup, bol bol birbirlerinin gözlerinin içine bakarak tebessüm etti. Oyuncu çift, bir kafede sohbet etti. Basın mensupları tarafından görüntü alındığını fark eden Rıza Kocaoğlu, rahatsız olup, mekanın iç kısımlarına geçmeyi tercih etti.