Rıza Kocaoğlu'nun Gizemli Kadın Arkadaşı Merak Konusu Oldu!

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, önceki gün gizemli bir kadın ile objektiflere yansırken, arkadaşının kimliği merak konusu oldu. 

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, önceki gün gizemli bir kadın ile objektiflere yansırken, arkadaşının kimliği merak konusu oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, önceki gün gizemli bir kadın ile objektiflere yansırken, arkadaşının kimliği merak konusu oldu. 

 

Bir kadın arkadaşıyla birlikte objektiflere yansıyan Rıza Kocaoğlu, muhabirlerin konuyla ilgili sorularını cevapsız bırakmayı tercih etti. Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre Rıza Kocaoğlu, Cihangir’de bir kadınla görüntülendi. İkili, bir arkadaş grubuyla eğlendikten sonra ATM'den para çektikleri sırada gazetecilerin objektiflerine yansıdı. Basın mensuplarıyla sohbet eden Kocaoğlu, yanındaki kadın arkadaşıyla alakalı soruları cevapsız bıraktı. Çift, ardından oradan ayrıldı.