Robert Pattinson Baba Olmaya Hazırlanıyor! Sevgilisi Suki Waterhouse Açıkladı!

Twilight ve Batman filmleriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü Hollywood yıldızı Robert Pattinson'ın baba olmaya hazırlandığını sevgilisi Suki Waterhouse açıkladı. 

 

Twilight ve Batman filmleriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü Hollywood yıldızı Robert Pattinson'ın baba olmaya hazırlandığını sevgilisi Suki Waterhouse açıkladı. 

 

Habertürk'te yer alan habere göre; Ünlü oyuncu Robert Pattinson ile ÅŸarkıcı Suki Waterhouse çiftinden sürpriz bir haber geldi. Önceki gün Meksika'da konser veren Waterhouse, Pattinson ile ilk bebeklerini beklediklerini açıkladı. AÅŸklarını gözlerden uzak bir ÅŸekilde yaÅŸayan Robert Pattinson ile Suki Waterhouse hakkında 'bebek bekliyorlar' haberleri basına yansımıştı. 'Batman' ve 'Alacakaranlık' gibi filmlerde canlandırdığı performansla ÅŸöhretini pekiÅŸtiren aktörün sevgilisi dedikoduları doÄŸruladı. 2018'den beri birlikte olan çiftten Suki Waterhouse, Meksika'da konser verdiÄŸi sırada hamile olduÄŸunu duyurdu. Çifte yakın bir kaynak, geçtiÄŸimiz haftalarda Suki Waterhouse'ın hamile olduÄŸunu iddia etmiÅŸti. Kaynak, "Suki Waterhouse ve Rob Pattinson birlikte ilk çocuklarını bekliyorlar. Çok mutlu, heyecanlılar" demiÅŸti.

 

Ä°kili, daha önceki röportajlarında ise mahremiyete deÄŸer verdiklerini belirtmiÅŸti. Robert Pattinson, 2019’da The Sunday Times’a "Ä°nsanların içeri girmesine izin verirseniz, bu aÅŸkın deÄŸerini düÅŸürür. Sokakta bir yabancı size iliÅŸkinizi sorsa bunun son derece kaba olduÄŸunu düÅŸünürdünüz. EÄŸer bir duvar örerseniz daha iyi olur" diyerek bu konudaki hassasiyetini göstermiÅŸti. Suki Waterhouse ise, "Biriyle neredeyse beÅŸ yıldır bu kadar mutlu olmam beni ÅŸaşırttı. Onun adını telefonumda veya hatta bir mesaj gönderdiÄŸinde her zaman inanılmaz derecede heyecanlanıyorum ve onun da benim için aynı ÅŸeyi hissettiÄŸini düÅŸünüyorum. Her zaman söyleyecek çok ÅŸeyimiz var ve onu çok komik buluyorum" ifadelerini kullanmıştı.