Robin Williams'ın Muhteşem Villasında Gizli Geçitler Ortaya Çıktı!

ABD’nin San Francisco kentinde Golden Gate Köprüsü’ne bakan bu harika villa şu anda 11 Ağustos 2014’te ölen Robin Williams’ın eski eşi Marsha Garces üstüne tapulu. (Not: Robert Williams, kendisini asarak intihar etti. Son eşi. i Susan Schneider, Williams'ın ölümünden bir süre önce Parkinson hastalığının ön safhasında olduğunu öğrendiğini ve bu nedenle depresyona girdiğini belirtti. Williams’ın naaşı 12 Ağustos'ta yakılarak külleri San Francisco Körfezi’ne serpiştirildi.)

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Williams’ın eski eşi 60’lı yaşlardaki Marsha Garces çocukların aile ocağını terkedip kendi hayatlarını kurmaya ve yaşamaya karar vermeleri nedeniyle, villayı satışa çıkardı. Fiyat: 25 milyon dolar. Çift, malikane diyebileceğimiz villayı 1991’de 3,2 milyon dolar gibi son derece kelepir bir fiyata satın aldı. Ama tepeden tırnağa yeniledi. 2010’da boşanmalarından sonra villa Marsha Garces’e kaldı. Garces, “Çok güzel ve hayat dolu bir ev bu. Yıllar boyunca orada oyunla, zevkle ve keyifle dolu anlar yaşadık” diyor.

 

robin williams in villasinda gizli gecitler ortaya cikti

 

Villa, 1926 yılında inşa edildi. 3 kat üzerinde 985 metrekarelik oturma alanı var. Özellikle manzarası nefes kesici: Golden Gate Köprüsü, San Francisco Körfezi, Marin Headlands yarımadası… Villanın içinde özellikle çocuk odalarına bağlı bir çok geçit bulunuyor.

 

Ayrıca bir bar, sinema salonu, kütüphane ve bir şarap kavı da evin yeni sahibini bekliyor. Son olarak, yatak odalarının çoğunun, ebeveyn süitine bitişik banyodaki koskocaman banyo küvetinin Golden Gate Köprüsü’nü kuşbakışı seyrettiğini ekleyelim.