Roman Abramovich Göztepe'yi Satın Alıyor! Görüşmeler Başladı!

Chelsea'yi elden çıkarmak için çalışmalarda bulunan ünlü Rus milyarder Roman Abramovich, Göztepe'den istifa eden Mehmet Sepil ile bir Türk iş adamı aracılığıyla bağlantıya geçerken, Göztepe'yi satın almak için resmi görüşmelere resmen başladı. 

 

Chelsea'yi elden çıkarmak için çalışmalarda bulunan ünlü Rus milyarder Roman Abramovich, Göztepe'den istifa eden Mehmet Sepil ile bir Türk iş adamı aracılığıyla bağlantıya geçerken, Göztepe'yi satın almak için resmi görüşmelere resmen başladı. Son dönemde Rusya'nın Ukrayna'yı işgali sonrası uygulanan yaptırımlar ve tepkiler sonrası Chelsea'den istifa ederek, Chelsea'yi elden çıkarmaya hazırlanan ünlü Rus milyarder Roman Abramovich, Göztepe'den istifa eden Mehmet Sepil ile bir Türk iş adamı aracılığıyla bağlantıya geçerken, Göztepe'yi satın almak için resmi görüşmelere resmen başladı. 

 

abramovich goztepe yi satin aliyor

 

Resmi görüşmeler başladı!

 

Süper Lig ekibi Göztepe'de istifa eden başkan Mehmet Sepil ile Rus milyarder Roman Abramovich'in temsilcileri arasındaki görüşmeler resmen başladı. Şirket kulübü olan Göztepe'de görevi bırakan eski başkan Mehmet Sepil, hisselerin büyük çoğunluğunu elinde bulunduruyor. Roman Abramovich, Süper Lig ekibi Göztepe'yi satın alıyor. Fanatik'in haberine göre; Mehmet Sepil ile Rus milyarder Roman Abramovich'in temsilcileri arasında resmi görüşmeler başladı. Abramovich'in bir Türk işadamı aracılığıyla Sepil'le temasta olduğu öğrenildi. Her iki tarafın profesyonellerinin piyasa değerlendirmesi yaptığı, Sepil'in dün Ankara'ya giderek, bu konu özelinde çeşitli çalışmalar yaptığı belirtildi. Rus milyarder Abramovich'in temsilcisi işadamı ile Sepil ve yöneticilerinin birkaç gün içerisinde yüz yüze bir görüşme gerçekleştireceği ifade edildi. Mehmet Sepil, Göztepe'de başkanlığı bıraktığını ancak sezon sonuna kadar takıma yükümlülüklerini yerine getireceğini açıklamıştı. Şirket kulübü olan Göztepe'de Mehmet Sepil, kulüp hisselerinin büyük çoğunluğunu elinde bulunduruyor.