Romatoid Artrit Nedir? Bu Hastalığa İyi Gelen Egzersizler Nelerdir?

Youtube'da yayınladığı içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda Romatoid Artrit hakkında bilgiler verirken, bu hastalıktan kurtulmak için yapılması gereken egzersizlerle ilgili detaylı bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda Romatoid Artrit hakkında bilgiler verirken, bu hastalıktan kurtulmak için yapılması gereken egzersizlerle ilgili detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda Romatoid Artrit hakkında bilgiler verirken, bu hastalıktan kurtulmak için yapılması gereken egzersizlerle ilgili detaylı bilgiler verdi.

 

Romatoid artrit nedir? Nasıl tedavi edilir?

 

Romatoid artrit en sık görülen iltihabi eklem hastalığıdır. Bu hastalıkta eklemlerde ağrı, şişlik, katılık ve fonksiyon kaybı görülür. Romatoid artrit yıllarca devam eden zaman zaman alevlenmeleri olan kronik bir rahatsızlıktır. Yayınladığı videosunda bu hastalık hakkında detaylı bilgiler veren ünlü sosyal medya fenomeni, hastalıktan kurtulmak için yapılması gereken egzersizler hakkında detaylı bilgiler verdi.