Ronaldo'nun Yıllardır Birlikte Yaşadığı İspanyol Tezgahtar Georgina Rodriguez De Milyonerler Arasına Girdi!

Dünyanın en çok kazanan futbolcusu Cristiano Ronaldo ile Georgina Rodriguez’in ilişkisi 2016’da başladı. O tarihte Rodriguez, Madrid’de bir Gucci mağazasında tezgahtar olarak çalışıyordu. Ronaldo da o mağazanın müşterileri arasındaydı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Birbirlerinden hoşlandılar. Birlikte yaşamaya başladılar. 3 çocukları oldu: 2017’de doğan Alana Martina ve yine 2017’de taşıyıcı anneden doğan ikizleri Eva ile Mateo.ez aynı zamanda Georgina Rodriguez aynı zamanda Ronaldo’nun daha önceki ilişkisinden 2010’da doğan Cristiano Jr’ın da üvey annesi.

 

Ronaldo ile yaşamaya başladıktan sonra hayatı değişen Rodriguez şimdi hem aktristlik yapıyor, hem de mankenlik. 10,5 milyon Euro’yu geçen bir servetin sahibi. Sosyal medyada giderek artan takipçiye sahip. Çeşitli platformlarda boy gösterdiği için geliri sürekli artıyor.

 

Araştırmalara göre, 2021’de Rodriguez sosyal medyadaki her reklamından bir milyon dolar kazanıyordu. O tarihte 28 milyon olan takipçi sayısı bugün 50 milyonu geçmiş durumda. Bu da reklam tarifesinin daha da arttığı anlamına geliyor.

 

Rodriguez ayrıca iş alanını da genişletti: Kendi elbise ve parfüm markalarını yarattı. Bitmedi; bir çok tele-realite programına katıldı, Netflix’te “I Am Georgina” dizisinde oynadı. Böylece hem tanınırlığını artırdı, hem de potansiyel gelir kaynakları yarattı.

 

Bugün 50 milyonu aşkın takipçisi olan ilk futbolcu eşi ünvanıyla milyonlarına milyonlar katıyor