Rubato BahçeÅŸehir'de Sahne Aldı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve çıkardığı ÅŸarkılarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü müzik grubu Rubato BahçeÅŸehir'de verdiÄŸi konser ile hayranlarıyla buluÅŸtu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve çıkardığı ÅŸarkılarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü müzik grubu Rubato BahçeÅŸehir'de verdiÄŸi konser ile hayranlarıyla buluÅŸtu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve çıkardığı ÅŸarkılarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü müzik grubu Rubato BahçeÅŸehir'de verdiÄŸi konser ile hayranlarıyla buluÅŸtu. 

 

rubato hayranlarini costurdu

 

Hayranlarını coşturdular!

 

En son Sezen Aksu ÅŸarkılarından oluÅŸan on ÅŸarkılık yeni albümlerini piyasaya çıkartan ve büyük beÄŸeni toplayan Rubato grubu BahçeÅŸehir Göl Sahne'de sevenleriyle buluÅŸtu. Sezen Aksu ÅŸarkılarının yanı sıra sevilen ÅŸarkıları seslendiren Rubato, adeta müzik ziyafeti yaptı. Ünlü isimlerin ardı ardına sahne aldıkları BahçeÅŸehir Göl Sahne en son Rubato grubunu ağırladı. BahçeÅŸehirliler'in büyük ilgi gösterdikleri Rubato grubu sevilen ÅŸarkıların yanı sıra en son piyasaya çıkardıkları Sezen Aksu Åžarkıları albümlerinden de ÅŸarkıları seslendirdiler.

 

rubato hayranlarini costurdu

 

Hanım hayranlarının büyük ilgi gösterdikleri ve ÅŸarkıları ile coÅŸtukları gecede iki saat sahnede kalan grup hayranlarından gelen istek ÅŸarkılara da yer verdiler. Rubato grubu konser performansları ile de dikkat çekiyor. Kısa bir süre önce Avustralya'da iki konser veren grup yurt içi konserleri, Belçika, Hollanda konserlerinden sonra yılbaşı gecesi de Kıbrıs'da sahne alacak. YoÄŸun bir konser programları olduÄŸunu belirten Rubato grubu dur durak bilmeden ÅŸehir ÅŸehir, ülke ülke gezdiklerini ve yeni albümlerinin de çalışmalarına baÅŸladıklarını söylediler.