Rus Oligark Dmitry Zelenov Gizemli Bir Şekilde Hayatını Kaybetti!

50 yaşındaki emlak kralı Dmitry Zelenov, Fransız Rivierası'ndaki Antibes kasabasında 9 Aralık tarihinde bir kaç arkadaşıyla yemek yerken, kendini iyi hissetmeyen Zelenov, merdivenden çıkarken düştü ve beyin travması geçirdi.

 

50 yaşındaki emlak kralı Dmitry Zelenov, Fransız Rivierası'ndaki Antibes kasabasında 9 Aralık tarihinde bir kaç arkadaşıyla yemek yerken, kendini iyi hissetmeyen Zelenov, merdivenden çıkarken düştü ve beyin travması geçirdi. 50 yaşındaki emlak kralı Dmitry Zelenov, Fransız Rivierası'ndaki Antibes kasabasında 9 Aralık tarihinde bir kaç arkadaşıyla yemek yerken, kendini iyi hissetmeyen Zelenov, merdivenden çıkarken düştü ve beyin travması geçirdi.

 

50 yaşında gizemli bir şekilde hayatını kaybetti!

 

Habertürk'te yer alan habere göre; Rusya'nın Ukrayna'yı işgali devam ederken, bir Rus oligark daha hayatını kaybetti. 50 yaşındaki emlak kralı Dmitry Zelenov'un 9 Aralık'ta gizemli bir şekilde hayatını kaybettiği aktarıldı. Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik 24 Şubat'ta başlattığı saldırılar devam ederken, bir Rus oligark daha gizemli bir şekilde hayatını kaybetti. Emlak kralı olan Dmitry Zelenov, 9 Aralık'ta Fransız Rivierası'ndaki Antibes kasabasında hayatını kaybetti. Rus haber kaynağı Baza ve yerel Fransız yayın kuruluşu Var Matin'e göre, 50 yaşındaki oligark, birkaç arkadaşıyla yemeğe çıktı. Kendini iyi hissetmeyen Zelenov, merdivenden çıkarken düştü ve beyin travması geçirdi.

 

Hastaneye kaldırılan Zelenov, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Baza'nın edindiği bilgiye göre Zelenov, ölümünden önceki haftalarda açıklanmayan kalp sorunları nedeniyle ameliyat oldu, ancak daha fazla bilgi verilmedi. Zelenov, bir zamanlar Moskova'nın en önemli gayrimenkul yatırım ve geliştirme kurumlarından biri olan Don-Stroy'un kurucu ortaklarından biriydi. 1994’te Sovyetler Birliği'nin dağılmasından kısa bir süre sonra Don-Stroy'u kuran Zelenov, hızla bir servet kazandı ve 2008 yılına kadar düzenli olarak Forbes'un en zengin Ruslar listesinde yer aldı.