Rüyada Akıl Hastanesi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada akıl hastanesi görmek ne anlama gelir? Rüyada akıl hastanesi gördüysen ne olacaktır? Kötüye mi yoksa iyiye mi işarettir? Rüyada akıl hastanesi görmenin anlamı nedir? Akıl hastanesi görmek neye delalet eder? İşte cevabı haberimizde... 

 

-Kişinin rüyada akıl hastanesi görmesi, hamama alâmettir.Yaşamın kötüye gitmesi anlamındadır.

-Çünkü hamamlar cin ve şeytanların avret mahallinin açıldığı ve çirkin işlerin meydana geldiği yerlerdir.

-Bazı kere de akıl hastanesi görmek, okula delâlet eder. Çünkü okullar çocukların toplandığı mahallerdir.

-Yine akıl hastanesi görmek, oyun yerlerine, karmakarışık seslere, bâtıl v e mânâsız sözlere, malın elden gitmesine delâlet eder.

-Fakir bir kimsenin rüyada akıl hastanesi görmesi, erişeceği nimete, rahatlığa ve insanlardan bir şey istememesine delâlet eder.

-Rüyada akıl hastahanesini görmek, hamama delalet eder. Çünkü hamam cin ve şeytanın avret mahallerinin açıldığı ve çirkin şeylerin meydana geldiği yerdir. Bazen akıl hastahanesini görmek, mektebe delalet eder. Çünkü mektepte çocuklar için nazikane muamele yapılır ve okumakla kendisine fayda verecek şeylerde onlara israr edilir. Bazen da akıl hastahanesi görmek, oyun yerlerine, karmakarışık seslere, batıl ve manasız kelimelere, malın elden gitmesine ve çoluk, çocuğundan ayrılmaya delalet eder. Bir ölü akıl hastahanesinde görülse, o ölünün cehennemde olduğuna delalet eder. Çünkü akıl hastahanesi deli gömleği, tecrit odaları bulunan bir yerdir. Bir kimse rüyada kendisini hastalarla beraber akıl hastahanesinde olduğunu görse, bu rüya seriatça hapsedilmesine, delilerle beraber bir arada olduğunu görse, gören kimse, suçlu ve canilerle beraber hapse atılmasına delalet eder. Eğer bu rüyayı gören sağlamsa, hastalanır, eger hastaysa, hastalığı uzar. Yahut yabancı bir yerde ya da şehid olarak ölür. Bazen de bu hastahaneyi görmek, fakir için erişeceği genişlik, kolaylık ve rahatlığa kavuşmasıyla insanlardan bir şey istememesine delalet eder.

-Oyun yerlerine, anlamsız konuşmalara, malın elden gitmesine, çoluk çocuktan ayrılmaya, kendini akıl hastanesinde görmek genişlik, kolaylık ve rahatlığa delalet eder.



Etiketler: