Rüyada Akraba Ziyareti Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada akraba ziyareti görmek ne anlama gelir? Rüyada akraba ziyareti gördüysen ne olacaktır? Kötüye mi yoksa iyiye mi işarettir? Rüyada akraba ziyareti görmenin anlamı nedir? Akraba ziyareti görmek neye delalet eder? İşte cevabı haberimizde... 

 

-Rüyada akraba ziyareti hayırlıdır. Rüyada akraba ziyaret ettiğini görmek, sevince, feraha ve sürura delâlet eder. Kendine dost olan hısım ve akrabayı ziyaret etmek emniyet ve güvene, esenlik ve huzura ve sıla-i rahmi yerine getiriyor olmaya işarettir. Rüyada akraba ziyareti, muradının incisini elde etmeye delâlet eder. Anne, baba, dede, teyze, dayı gibi akraba ziyareti hayır ile tâbir olunur. Bu rüya beklenmeyen bir yerden gelecek rızka işarettir.

 

-Rüyada akrabaları ziyaret ettiğini görmek, bela ve musibetlerden uzak kalmaya, sevinç ve sürura delalettir. Hasta birinin Rüyada akrabalarını ziyaret etmesi, hastalıktan şifa bulacağının işaretidir. Rüyada bir akrabasının kendisini ziyaret ettiğini görmek, sevince, feraha ve sürura alamettir. Akrabalardan dede ve nineyi ziyaret, hayır, dua ve berekete, makamın yüksekliğine, duanın kabulüne, günahların mağfiretine ve hayra delâlet eder.



Etiketler: