Rüyada Alkış Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada alkış görmek ne anlama gelir? Rüyada alkış gördüysen ne olacaktır? Kötüye mi yoksa iyiye mi iÅŸarettir? Rüyada alkış görmenin anlamı nedir? Alkış görmek neye delalet eder? Ä°ÅŸte cevabı haberimizde... 

 

-Birini alkışlamak ya da baÅŸkaları tarafından alkışlanmak ÅŸamata çıkarmaya, özentiyi aklın ve geleneÄŸin önüne çıkarmaya delalet eder.

-Rüyada alkışlanmak, yakında çok yükseleceÄŸiniz anlamına gelir. BaÅŸarının sizi baÅŸtan çıkarmasına izin vermeyin. Fazla kibir, baÅŸarısız olmanıza yol açabilir.

-Rüyasında birini alkışlayan kimse sözünü tutmalıdır, aksi halde tatsızlık ve kavga olur. Rüyasında kendisinin alkışlandığını gören kimse ise verilen öÄŸütleri tutmalıdır.

-Rüyada alkış görmek, boÅŸ ve hak edilmemiÅŸ bir gurura iÅŸarettir. Bir baÅŸka rivayete görede: Rüyada alkış sesi iÅŸiten kimsenin dalkavukluk ve gösteriÅŸ yapacağına iÅŸaret eder.

-Yakında çok yükseleceksiniz. Fakat baÅŸarınızın sizi baÅŸtan çıkarmasına izin vermeyin. Fazla kibir baÅŸarısız olmanıza sebep olabilir.

-Alkış sesi duymak: OlduÄŸundan farklı görünmeye çalıştığınıza. Birini alkışladığını görmek: Yakın gelecekte büyük üzüntüler yaşıyacağınıza iÅŸarettir.

 


Etiketler: