Rüyada Antrenör Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada antrenör görmek ne anlama gelir? Rüyada antrenör gördüysen ne olacaktır? Kötüye mi yoksa iyiye mi işarettir? Rüyada antrenör görmenin anlamı nedir? Antrenör görmek neye delalet eder? İşte cevabı haberimizde... 

 

-Rüyada bir spor antrenörü olduğunuzu ve gençleri maça hazırladığınızı görmek, kazanmak için bazı düşüncelerinizi uyguladığınıza işarettir. Takımınızı maç yaptırarak, onları kazandırdığınızı görmeniz, uyguladığınız yeni şeylerin başarılı olduklarına delalet eder.

-Bir sporcu olduğunuzu ve bir antrenörün sizi çalıştırdığını görmek, hayatınızda tek başınıza bir iş başaracak kabiliyette olmadığınıza, size yardım edecek bir kişiye her zaman ihtiyacınız olduğuna işarettir. Bir başka rivayete görede: rüyada antrenör, kendi başınıza bir işe girişeceğinize işarettir. Oyunu dinen meşru olmayan oyunların antrenörünü görmek ise, kişinin vaktinin boş yere harcamasına ve lüzumsuz işlerle uğraşmasına işaret eder.

-Rüyada bir antrenör nezdinde çalıştığınızı görmek, hayatta tek başınıza bir iş başaramayacağınıza işarettir. Kişinin kendisini antrenör görmesi, kazanmak ve muvaffak olmak için bazı düşüncelerinin olduğuna delâlet eder.

 


Etiketler: