Rüyada AÅŸiret Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada aÅŸiret görmek ne anlama gelir? Rüyada aÅŸiret gördüysen ne olacaktır? Kötüye mi yoksa iyiye mi iÅŸarettir? Rüyada aÅŸiret  görmenin anlamı nedir? AÅŸiret görmek neye delalet eder? Ä°ÅŸte cevabı haberimizde... 

 

-Genel olarak rüyada aÅŸiret görmek herkesin sevineceÄŸi haber ve geliÅŸmeler demektir. Rüyada bir aÅŸiret çadırı içinde olduÄŸunu gören yüksek bir mevkie gelir. Ayrıca aÅŸiretin reisi ile konuÅŸarak sohbet ettiÄŸini gören, bir derneÄŸin baÅŸkanı veya bir mahallenin muhtarı olur. EÄŸer bu kiÅŸi askerse rütbeli bir kiÅŸi olur. Sonuç olarak rüyada aÅŸiret reisini evine misafir ettiÄŸini görmek, büyük bir devlet adamından bir menfaat göreceÄŸine delildir. Bir aÅŸiret reisi ile atlara binerek gezindiÄŸini gören, büyük bir ÅŸirketin hissedarı olur. Rüya sahibi ayrıca o ÅŸirkete ait hisse senetlerine sahip olur. Bir kimsenin rüyada kendisini aÅŸiret çadırının içinde görmesi ve aÅŸiretin reisi ile konuÅŸması, muhtar olacağına yorumlanmaktadır. Bazen de önemli bir kuruluÅŸun başına geçeceÄŸine iÅŸarettir. Bazı kere de bu rüya gurbete çıkmaya delâlet eder.

-Bekar bir insanın rüyasında alımlı güzel bir aÅŸiret gelini görmesi evlenmesine iÅŸarettir. DiÄŸer insanlar için ilgi ve hürmet görmeye iÅŸarettir. Rüyada aÅŸiret gelini olmak ise hayırlı haber ve geliÅŸmeler anlamındadır. Genç kızın aÅŸiret gelini görmesi dünürcü gelmesine rivayettir. Hane halkı için bolluk ve berekettir. Rüyasında aÅŸiret gelini olduÄŸunu gören kiÅŸinin arzuları gerçekleÅŸir.

 

 


Etiketler: