Rüyada Asma Yaprağı Toplamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada asma yaprağı topladığını görmek ne anlama gelir? Rüyada asma yaprağı topladığını gördüysen ne olacaktır? Kötüye mi yoksa iyiye mi iÅŸarettir? Rüyada asma yaprağı topladığını görmenin anlamı nedir? Asma yaprağı topladığını görmek neye delalet eder? Ä°ÅŸte cevabı haberimizde... 

 

-Rüyada asma yaprağı toplamak: kiÅŸinin rüyasında asma yaprağı toplaması, emniyet edilir saÄŸlam bir ÅŸeye tutunmaya veya salih kimselere ya da insanların hayırlılarına delalet eder. Yine Rüyada asma yaprağı toplamak, iÅŸte sabır ve sebata, hastaların iyileÅŸip afiyet bulmalarına da iÅŸarettir. Asma yaprağı toplamak bir baÅŸkası tarafından sevilmek demektir.

-HoÅŸsohbet, varlıklı bir adama iÅŸarettir. Mevsiminde üzüm bağı ve orada asmalar toplamak mutluluk anlamına gelir. Mevsimi dışında üzüm yaprağı toplanması, öyle olmadığı halde varlıklı sanılan kimseye iÅŸaret etmektedir.

-Bekarın asma yaprağını toplaması evlenmesine yahut diÄŸer hayırlara alamettir. Üzüm bağı yahut asma çardağı zengin ve güzel bir kadına, başında asma bittiÄŸini görmek yara ve çıban çıkmasına iÅŸarettir.

-Asmayı mevsiminde toplamak ÅŸeref ve yüceliÄŸe, Üzüm bağı hizmet ehli, güzel ve zengin kadına, BaÄŸ bekçisi zengin bir memura yorumlanır. Yapraklı asma din yoluyla hayır ve iyiliÄŸe delalet eder.

 


Etiketler: