Rüyada Baharat Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada baharat görmek ne anlama gelir? Rüyada baharat gördüysen ne olacaktır? Kötüye mi yoksa iyiye mi işarettir? Rüyada baharat görmenin anlamı nedir? Baharat görmek neye delalet eder? İşte cevabı haberimizde...

 

-Rüyada baharat çeşitleri görmek, faydası olanı hayır, olmayanı da zarar ile tabir olunur. Rüyada baharat yemek, hüzün ve kederin habercisidir. Günümüz tabircilerine göre rüyada baharat, sevinç ve mutluluğa, hastanın iyileşmesine işarettir. Rüyada görülen her çeşit baharat, gönül açıcı sözlere işaret eder. Rüyada baharat almak sağlığa kişinin mutlu olacağı bir haberi gösterir. Bazen baharat rüyası birinden zarar görmeye ve hastalığa işarettir. Rüyada baharat görmek, faydası olanı hayır, olmayanı da zarar ile tabir olunur. Kişinin rüyasında baharat yediğini görmesi, hüzün ve kederin habercisidir. Rüyada baharat aldığını gören kimse hiç bilmediği bir yere gider.

-Rüyada ilaç için kullanılan baharatlardan görmek, faydası olanı hayır, olmayanı zararla yorumlanır. Bir rivayete göre baharatlık görmek gam ve kederle tabir edilir. Baharatı yediğini gören hüzün ve kedere, düşünceye kapılır. Bir başka rivayete göre de: Rüyada baharat yemek, hastalığa işarettir. 

 


Etiketler: