Rüyada Balık Ağı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada balık ağı görmek ne anlama gelir? Rüyada balık ağı gördüysen ne olacaktır? Kötüye mi yoksa iyiye mi işarettir? Rüyada balık ağı görmenin anlamı nedir? Balık ağı görmek neye delalet eder? İşte cevabı haberimizde...

 

-Balıkçılar için sıkıntılı ava, korkusu olan için bunun artasına, korkusu olmayan için can sıkıntısına, deniz yolcusu için ağ görmek yolculuğun sona ermesine, Balık ağına düşmek ya da tuzağa yakalanmak hapis, hastalık, malın müsaderesine ve farkı mizaçta kadınla evlenmeye; düştüğü tuzaktan kurtulmak bunlardan kurtulmaya delalet eder.

-Balık ağı görmek, helal mal kazanmak için uğraşmaya, bir rivayete göre de hile ve tedbir ile tabir olunur. Denize veya dereye bir ağ atıp balık tuttuğunu gören, tedbirinden faydalanır ve eline helal para geçer. Ağını boş çıkardığını gören, bu tedbirinden bir şey elde edemez. Ağının yırtıldığını görenin işi bozulur. Bir başka rivayete görede: rüyada ağa sahip olduğunu görmek, hileye, rızka, ilme, isteğine kavuşmaya ve düşmanı yenmeye işaret eder. Rüyada balık ağına düştüğünü veya bastığını gören kimsenin, hapse girmesinden, hastalığa yakalanmasından, mizacına uymayan bir kadını almasından korkulur. Balık ağı, korku içinde bulunan kimse için, şiddete, köleliğe ve geçimini ağla temin edenlerin meşakkate düşeceklerine işaret eder. Balık ağı, üzüntüsü olmayan kimse için hapse ve can sıkılmasına işaret eder. Yolcu olan kimsenin ağ görmesi, bahusus deniz yolcusu ise yolculuğundan döneceğine işaret eder. Balık ağı gamlı kederli kimsenin gam ve kederinin artmasına, avcı için hayır ve menfaate işaret eder. Balık ağının bir parçasını kaybeden kimse için de hayra işaret eder, dediler.

-Rüyada ağa sahip oldugunu görmek, hileye, rızka, ilme, isteğine kavuşmaya ve düşmanı yenmeye işaret eder. Rüyada balık ağına düştüğünü veya bastığını gören kimsenin, hapse girmesinden, hastalığa yakalanmasından mizacına uymayan bir kadını almasından korkulur. balık ağı, korku içinde bulunan kimse için, şiddete, köleliğe ve geçimini ağla temin edenlerin meşakkate düşeceklerine işaret eder. Balık ağı, üzüntüsü olmayan kimse için hapse ve can sıkılmasına işaret eder.

-Yolcu olan kimsenin ağ görmesi, deniz yolcusu ise yolculuğundan döneceğine işaret eder. balık ağı gamlı kederli kimsenin gam ve kederinin artmasına, avcı için hayır ve menfaate işaret eder. balık ağının bir parçasını kaybeden kimse için de hayra işaret eder, dediler. Rüyada balık ağı görmek, helâl kazanç için bir iş tutmaya işarettir.

-Deniz veya dereye bir ağatıp balık tuttuğunu görmek, ele geçecek helâl mala delâlet eder. Denizde veya derede ağının parça parça olduğunu görmek, işlerin zorlaşacağına ve meşakkate işarettir.

 

 

 


Etiketler: