Rüyada Bando Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada bando görmek ne anlama gelir? Rüyada bando gördüysen ne olacaktır? Kötüye mi yoksa iyiye mi işarettir? Rüyada bando görmenin anlamı nedir? Bando görmek neye delalet eder? İşte cevabı haberimizde...

 

 

-Rüyada bando görmek ve rüyada bando takımı görmek sıradan bir kimsenin bando çaldığını görmek yalan habare, Bando görmek hamd ve şükürde bulunmaya, Askeri bando hareket ve berekete, Çapulcuların bando çalması ayak takımının dedikodusuna delalet eder.

-Rüyasında bandonun çaldığı parçaları dinleyen kişi, birbirinden ilginç haberler alır.

-Rüyada bando görmek özellikle askerler için çok hayırlıdır. Rüyasında bando dinlediğini, gören, hayra ve izzete nail olur. Bir bando takımında bir alet çaldığını gören, yücelir.

Kapısı önünde bando çalındığını gören, büyük bir adam tarafindan hayır görür. Bir başka rivayete görede: Bilhassa devlet adamlarının bando ve mızıka görmeleri kendileri için hayra işaret eder. Bando görmek şan ve şerefle de tabir olunur. Kapısı önünde bando ve mızıka çalındığını gören, ehil biri ise büyük bir makarna geçer.

-Bir kimsenin rüyada mızıka dinlediğini görmesi, devlet büyükleri tarafından kendisine erişecek menfaate delâlet eder, izzet ve hayra nail olur.

-Rüyada bando ve mızıka çaldığını görmek, Allah yolunda mal harcamaya işarettir.

-Kendi evi önünde mızıka çalındığını görmek, büyük bir makama erişmeye delâlet eder.



Etiketler: