Rüyada Bilet Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada bilet görmek ne anlama gelir? Rüyada bilet gördüysen ne olacaktır? Kötüye mi yoksa iyiye mi işarettir? Rüyada bilet görmenin anlamı nedir? Bilet görmek neye delalet eder? İşte cevabı haberimizde...

 

-Rüyada bilet görmek çekinerek çıkacağınız yolculuktan rahat bir şekilde döneceğinize işarettir. Ulaşım aracı biletleri yeni başlayacak işlerdir. Piyango bileti ise sürprizdir. Rüyada bilet, sefer ile tabir olunur. Sükun ve selamete de işarettir. Rüyada bilet görmek, ümide delalet eder. Rüyasında bir kişiden bir piyango bileti aldığını görmek, bir devlet dairesinden bir haber beklediğine alamettir. Rüyada bir vapur veya tren veya uçağa binmek için bir gişeden bilet satın almak, bir hastalığa yakalanacağınıza fakat bu hastalığın uzun süre devam etmeyip iyileşeceğine işarettir.

-Rüyada yolda yürürken bir bilet bulmak, bir mirasa konacağına; bir sinema veya tiyatro için bilet alıp içeriye girdiğini görmek, eşiyle arasının açılacağına yorulur. Rüyada tiyatrodan veya sinemadan çıktığını görmek, eğer anlaşamıyorsa eşiyle arasının iyileşeceğine, bilete büyük bir para çıktığını görmek, bir yerden bir haber alıp üzüleceğine işarettir. Her ne biçimde olursa olsun, biletini kaybettiğini görmek, mahkeme yoluyla çözülecek bazı güçlüklerin çıkacağına, bilet almak bu güçlüklerden kurtulacağına yorumlanır.

 


Etiketler: