Rüyada Bohça Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada bohça görmek ne anlama gelir? Rüyada bohça gördüysen ne olacaktır? Kötüye mi yoksa iyiye mi işarettir? Rüyada bohça görmenin anlamı nedir? Bohça görmek neye delalet eder? İşte cevabı haberimizde...

 

-Uzak ve beklenmeyen bir yerden ummadığınız bir misafir gelecek demektir. Dolu bohça zenginlik, bohça kaybetmek sıkıntıların başlaması ve aşk hayatının kötüleşmesine işarettir.

-Rüyada görülen bohça güzel ve süslü ise, kişinin sevdiği, beğendiği kişiden veya eşinden bir kısmet alacağını gösterir.

-Rüyada bohça görmek hayırlıdır. Rüyada çama sırlarını koyup bohçaladığını görmek, tasarladığı işlerin düzgün gideceğine; bohçasını alıp bir yolculuğa çıktığını görmek, bir sevdiğine kavuşacağına; boş bir bohçayı sandığına veya bavuluna yerleştirdiğini görmek, evinden bir kişinin evlenip ayrılacağına;bir bohçanın kenarlarını ipekle ve renkli iplikle işlediğini görmek, mutluluğa ve zenginliğe işarettir. Rüyada kendini bohça taşır iken görmek, yakında ummadığınız ve de çok sevdiğiniz bir dostunuzun sizi ziyaret edeceğine ve bu ziyaret sonucunda iyi bir iş kuracağınıza yorumlanır.

 


Etiketler: