Rüyada Boncuk Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada boncuk görmek ne anlama gelir? Rüyada boncuk gördüysen ne olacaktır? Kötüye mi yoksa iyiye mi işarettir? Rüyada boncuk görmenin anlamı nedir? Boncuk görmek neye delalet eder? İşte cevabı haberimizde...

 

-Rüyada her ne şekilde görülürse görülsün boncuk görmek ele geçecek mal demektir. Boncuk rüyası, zevceye, ailenin mutluluğuna, malın bereketine ve çocuğa işarettir.

-Mal, makam, zenginlik, mevki, bolluk ve berekete işaret ettiği söylenen rüyada yeşil boncuk görülmesi, rüyayı gören kimsenin mevkisinin yükseleceği, halk arasında saygı göreceği, yakın çevresi tarafından sevilip sayılacağı anlamına gelir.

-Rüyada boncuk görmek, yakın çevreden birinin güzel bir olayla karşılaşacağına işarettir. Arzu edilen bir durumun gerçekleşmesinin habercisidir.

-Rüyasında bir yerden boncuk alan genç bir kız aşık olur. Evli kadın içinse eşinden duyacağı tatlı sözlerdir. Erkek için ise bu rüya gizli bir ilişkiye işarettir.

-Rüyanızda görülen boncuklar genel olarak sevinç ve huzur anlamındadır. Rüyasında renk, renk boncuk dizdiğini görmek, hayal kurduğuna ve bu hayalin yakında hakikat olacağına alamettir. Rüyanızda görmüş olduğunuz boncuktan bir şey işlediğinizi görmek, başına sevinçli bir olayın geleceğine işarettir.

-Rüyada bir boncuk bulduğunu gören çok mala ve nimete nail olur yahut bir yolculuk sonunda eline mal geçer.

-Rüyasında bir boncuk bulduğunu veya satın aldığını gören, mal elde eder. Eğer boncuk beyazsa, mal bereketli bir maldır. Eğer yeşil ise malı yine bereketli ve çoktur.

-Bir başka rivayete göre de: Rüyada boncuk görmek, hizmetçi, eşe veya bir mala kavuşmaya işaret eder. Bazı tabirciler boncuk, sadık ve iyi bir dosttur, demişlerdir.

-Rüyada dizili olmayıp dökme olduğu halde renkli boncuklar görmek, düşünce ve zihnin önemsiz şeylerle uğraştığına delalet eder. Renkli ve dizi halinde boncuklar görmek, mal ve mülke delalet eder.

-Rüyada bir takım boncukları delmekle meşgul olduğunu gören evlenir. Boncukları bulduğunu gören, önemsiz bazı bilgiler öğrenir.

-Rüyada boncuk görmek, hizmetçi veya mal ile tabir olunur. Boncuk, aynı zamanda kadına da işarettir. Bir adam boncuğa rast geldiğini görse, mal veya hizmetçiye kavuşacağına işarettir.

-Rüyada boncukçuyu görmek, kadınların işleri ile uğraşan ve onların işlerini düzenlemeye gayret gösteren bir kimseye işaret eder. Bir kimsenin rüyada boncukçuyu görmesi, kadınların işleriyle uğraşan ve onların birtakım işlerini düzenlemeye gayret gösteren adama delâlet eder.

-Mavi renk boncuklar, iç huzuru ve ilerleme arzusuna işaret etmektedir. Bu nedenle rüyada mavi boncuk görmek, gelecekle alakalı planların yürürlüğe gireceği demektir. Ayrıca rüya sahibi için güzel bir dönemin haberini verirken aynı zamanda arzu edilen huzuru elde etmenin müjdesidir.

 


Etiketler: