Rüyada Bornoz Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada bornoz görmek ne anlama gelir? Rüyada bornoz gördüysen ne olacaktır? Kötüye mi yoksa iyiye mi işarettir? Rüyada bornoz görmenin anlamı nedir? Bornoz görmek neye delalet eder? İşte cevabı haberimizde...

 

-Rüyada yeni bir bornoz görmek çalıştığınız işin ilerisi için çok kazançlı olacağına işarettir. Eski ve kirli bir bornoz görmeniz aldığınız işe dikkat etmeniz gerektiğine, yoksa sonunun hayal kırıklığına uğrayabileceğinize işarettir. Bekârlar için Rüyada bornoz evlilik olarak yorumlanır. Aynı zamanda kişinin günahlarını ve gizli sırlarını gizleyeceği anlamına da gelir. Rüyada görülen bornoz kirli ise eşin cimri olacağına işaret eder.

-Rüyada bornoz görmek, vefalı arkadaşa yorumlanır. Bir dükkândan bornoz satın aldığını gören, nazik bir arkadaşının davetini kabul ederek onun evine gider. Rüyada bornoz hediye almak dert ve kederden, borç ve yükümlülükten kurtulmaya işarettir. İmam Nablusi'ye göre rüyada görülen bornoz, mutluluğa, eşler arasındaki muhabbetin artacağı demektir. Eşinin bornoz giymesi rızkınızın artacağı şeklinde yorumlanır.

-Bir rivayete göre rüyada renkli (mavi, kırmızı, yeşil pembe, beyaz)bornoz görmek mala işarettir. Kırmızı bornoz aynı zamanda eve misafir geleceğini gösterir. Rüyasında bir bornoza sarılarak banyodan çıktığını görmek, günahlarından sıyrıldığına alamet eder. Rüyada birini bir bornozu giyinirken görmek, hayırlı bir işe teşebbüs edeceğine alamettir. Rüyada başkasının banyoda bornoz giydiğini görmesi veya ona bürünmesi eğer bu kişi bekarsa, evlenmesine işaret eder. Rüyada çarşıdan bir bornoz satın aldığını görmekse, evine bazı eşyalar satın alacağına delalet eder. Askıda görülen bornoz borçtan ve sıkıntıdan kurtulmaya, sevinç ve sürura işarettir.

 


Etiketler: